Doorgaan naar de volgende stap in de Cultural Fit test

Volgen

Wanneer het onmogelijk is om op "Volgende" te klikken in de Cultural Fit test, zou het kunnen zijn dat je niet alle beschikbare sterren verdeeld hebt over de verschillende stellingen. Controleer of je alle tien de sterren verdeeld hebt over de verschillende stellingen.

Onderstaande video laat zien hoe je die tien sterren verdeeld over de verschillende stellingen:

Contact met Harver Support

Wanneer je nog steeds problemen ervaart met de Cultural Fit test, neem dan contact op met het Harver Support Team.

Contact opnemen via mail

Contact opnemen via telefoon